Ris a la mande

Ris a la mande

Portioner
20

Ingredienser

Rismel
300 g
Sødmælk
600 g
Rørsukker
50 g
Vaniljestang
1 stk.
Fløde 38 %
1000 g
Mandler
200 g
Sødmælk (til mandelmælken)
400 g

Sådan gør du

  1. Bland rismel, mælk, sukker og vaniljestænger sammen

  2. Kog op til en tyk og glat, ensartet masse

  3. Pisk fløden til skum

  4. Blend mandler og mælk til en glat, ensartet masse

  5. Sigt mandelmælken fri for klumper

  6. Rør mandelmælken sammen med rismel og flødeskummen

  7. Hvis der er klumper fra rismelet, presses det gennem en sigte.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
100 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.078 kJ
Kulhydrater
16,8 gram
Proteiner
4,6 gram
Fedtstof
19,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Ris a la mande med kirsebærsauce