Ris a la mande
Ris a la mande
Portioner
20
Ingredienser
Rismel
300 g
Sødmælk
600 g
Rørsukker
50 g
Vaniljestang
1 stk.
Fløde 38 %
1000 g
Mandler
200 g
Sødmælk (til mandelmælken)
400 g
Sådan gør du
Bland rismel, mælk, sukker og vaniljestænger sammen
Kog op til en tyk og glat, ensartet masse
Pisk fløden til skum
Blend mandler og mælk til en glat, ensartet masse
Sigt mandelmælken fri for klumper
Rør mandelmælken sammen med rismel og flødeskummen
Hvis der er klumper fra rismelet, presses det gennem en sigte.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
100 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.078 kJ
Kulhydrater
16,8 gram
Proteiner
4,6 gram
Fedtstof
19,5 gram