Kirsebærsauce

Kirsebærsauce

Portioner
20

Ingredienser

Sursyltet kirsebær
1000 g
Kirsebærsaft, ukoncentreret
200 g
Portvin
200 g
Majsstivelse
120 g
Rørsukker
Smag til

Sådan gør du

  1. Opvarm kirsebær sammen med saft og portvin

  2. Lav en jævning og tilsæt i massen

  3. Reducer massen ind, til den er så tyk, at den ikke flyder ud på en tallerken

  4. Smag evt. til med sukker.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
50 g
Servering
Kold og varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
446 kJ
Kulhydrater
20,8 gram
Proteiner
0,1 gram
Fedtstof
0,1 gram
Alkohol
2,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Ris a la mande med kirsebærsauce