Øllebrød

Øllebrød

Portioner
10

Ingredienser

Færdigtilberedt øllebrød
1050 g
Proteinpulver
140 g
Sukker
Smag til
Flødeskum (se opskrift nedenfor)
150 g

Sådan gør du

  1. Blend øllebrød med proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  2. Sigt massen fri for klumper

  3. Smag til med sukker

  4. Kom massen tilbage i en ren gryde og reducér den ind til en tyk og cremet masse, der kan hænge på bagsiden af en ske som et y 

  5. Lav flødeskum som anvist i denne opskrift og anret ovenpå øllebrøden.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
100 g øllebrød, 10 g flødeskum
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
677 kJ
Kulhydrater
20,2 gram
Proteiner
11,7 gram
Fedtstof
3,7 gram
Alkohol
0,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Øllebrød med fløde