Jordbær (cremet)

Jordbær (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Jordbær
560 g
Rørsukker
200 g
Fortykningsmiddel
4 tsk.
Rørsukker
Smag til

Sådan gør du

  1. Giv jordbærrene et hurtigt opkog

  2. Blend jordbær og sukker til en helt glat, ensartet masse

  3. Sigt massen fri for kerner og klumper

  4. Kom massen i ren blender, tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen

  5. Smag evt. til med mere sukker.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
599 kJ
Kulhydrater
36,2 gram
Proteiner
0,5 gram
Fedtstof
0,1 gram

Opskriften indgår i disse retter