Grønærtesuppe

Grønærtesuppe

Portioner
5

Ingredienser

Færdigtilberedt grønærtesuppe
800 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Baconolie (se opskrift nedenfor)
60 g
Purløgsolie (se opskrift nedenfor)
30 g

Sådan gør du

  1. Blend den færdigtilberedte grønærtesuppe til en helt glat, ensartet masse

  2. Hæld den over i en ren gryde og reducér suppen helt ind til en tyk og cremet masse, der kan hænge på bagsiden af en ske som et y

  3. Smag til med salt og peber

  4. Lav baconolien som anvist i denne opskrift

  5. Lav purløgsolien som anvist i denne opskrift.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
150 g grønærtesuppe, 10 g baconolie, 5 g purløgsolie
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
680 kJ
Kulhydrater
6,4 gram
Proteiner
7,0 gram
Fedtstof
12,6 gram

Opskriften indgår i disse retter