Franske vafler (gratin)

Franske vafler (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
12 g
Franske vafler
150 g
Sødmælk
300 g
Hvid chokolade, gratin (se opskrift nedenfor)
560 g

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Knus de franske vafler og blend dem sammen med mælk til en glat, ensartet masse

  3. Smelt det opblødte husblas og bland det sammen med den blendede masse

  4. Hæld massen i ovale silikoneforme

  5. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig

  6. Lav hvid chokolade som anvist i denne opskrift

  7. Hæld 20 g hvid chokolade ovenpå de franske vaffelbunde i hver silikoneform. Husk at gem halvdelen af bundende til at komme på toppen.

  8. Tag de franske vaffelbunde, der skal bruges til toppen, ud af silikoneformene med en varm ske og læg dem ovenpå cremen i silikoneformene og stil på blæstkøl til det igen har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
2 x 10 g fransk vaffel, 20 g hvid chokolade
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.054 kJ
Kulhydrater
21,7 gram
Proteiner
5,8 gram
Fedtstof
15,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Franske vafler (gratin)