Fiskefrikadeller (gratin)

Fiskefrikadeller (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedte fiskefrikadeller, hakket 2 mm.
700 g
Fløde 38 %
335 g
Smør, smeltet
85 g
Majsstivelse
65 g
Proteinpulver
150 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend fiskefrikadellerne med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Spray florentiner silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter

  5. Lad gratinen køle lidt af

  6. Fjern filmen og vend gratinen ud

  7. Kom lidt kulør på en tynd pensel og lav penselstrøg på hakkebøffen så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.089 kJ
Kulhydrater
9,7 gram
Proteiner
19,9 gram
Fedtstof
15,8 gram

Opskriften indgår i disse retter