Fiskefrikadeller (gratin)
Fiskefrikadeller (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedte fiskefrikadeller, hakket 2 mm.
700 g
Fløde 38 %
335 g
Smør, smeltet
85 g
Majsstivelse
65 g
Proteinpulver
150 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend fiskefrikadellerne med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Spray florentiner silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter
Lad gratinen køle lidt af
Fjern filmen og vend gratinen ud
Kom lidt kulør på en tynd pensel og lav penselstrøg på hakkebøffen så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.089 kJ
Kulhydrater
9,7 gram
Proteiner
19,9 gram
Fedtstof
15,8 gram