Bagt tomat (gratin)
Bagt tomat (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Flåede tomater, drænet
420 g
Tomatpasta
60 g
Majsstivelse
38 g
Æggehvide
125 g
Æbleeddike
16 g
Honning
7 g
Proteinpulver
80 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend tomaterne med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Smag til med salt og peber
Spray halvkuglede silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter
Lad det køle lidt af
Fjern filmen, løsn gratinerne fra silikoneformene og vend dem ud
Skær gratinerne ud i skiver eller både.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
413 kJ
Kulhydrater
9,7 gram
Proteiner
14,3 gram
Fedtstof
0,3 gram