Bagt tomat (gratin)

Bagt tomat (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Flåede tomater, drænet
420 g
Tomatpasta
60 g
Majsstivelse
38 g
Æggehvide
125 g
Æbleeddike
16 g
Honning
7 g
Proteinpulver
80 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend tomaterne med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Sigt massen fri for klumper

  3. Smag til med salt og peber

  4. Spray halvkuglede silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  5. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter

  6. Lad det køle lidt af

  7. Fjern filmen, løsn gratinerne fra silikoneformene og vend dem ud

  8. Skær gratinerne ud i skiver eller både.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
413 kJ
Kulhydrater
9,7 gram
Proteiner
14,3 gram
Fedtstof
0,3 gram

Opskriften indgår i disse retter