Fiskefrikadeller (cremet)

Fiskefrikadeller (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedte fiskefrikadeller, hakket 2 mm.
780 g
Smør, smeltet
75 g
Fløde 38 %
225 g
Fond
165 g
Proteinpulver
150 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend de varme, hakkede fiskefrikadeller med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter

  5. Fjern filmen og rør rundt i massen. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion ved svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet

  6. Kom lidt kulør på en pensel. Lav penselstrøg, så ligner en stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
883 kJ
Kulhydrater
5,5 gram
Proteiner
20,9 gram
Fedtstof
11,7 gram

Opskriften indgår i disse retter