Bagt tomat (cremet)
Bagt tomat (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Flåede tomater, drænet
500 g
Tomatpasta
48 g
Æbleeddike
20 g
Honning
8 g
Proteinpulver
80 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend tomaterne med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Smag til med salt og peber
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter
Fjern filmen og rør rundt i massen. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion ved svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
350 kJ
Kulhydrater
5,8 gram
Proteiner
14,5 gram
Fedtstof
0,3 gram