Bagt tomat (cremet)

Bagt tomat (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Flåede tomater, drænet
500 g
Tomatpasta
48 g
Æbleeddike
20 g
Honning
8 g
Proteinpulver
80 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend tomaterne med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Sigt massen fri for klumper

  3. Smag til med salt og peber

  4. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  5. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter

  6. Fjern filmen og rør rundt i massen. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion ved svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
350 kJ
Kulhydrater
5,8 gram
Proteiner
14,5 gram
Fedtstof
0,3 gram

Opskriften indgår i disse retter