Abrikosgrød

Abrikosgrød

Portioner
35

Ingredienser

Tørret abrikos
800 g
Vand
4 L
Sukker
530 g
Honning
Efter behov

Sådan gør du

Dagen før

  1. Læg abrikoserne i blød i koldt vand.

På dagen

  1. Kog abrikoserne under låg i det vand de har ligget i blød i

  2. Kog dem helt ind, til væsken er blevet en tyk karamelliseret masse

  3. Tilsæt sukker

  4. Blend grøden til en helt glat, ensartet masse

  5. Smag til med honning .

Information om opskriften

Portionsstørrelse
100 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
490 kJ
Kulhydrater
28,4 gram
Proteiner
0,7 gram
Fedtstof
0,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Abrikosgrød med flødeskum