Vafler, vanilje og chokolade (gratin)

Vafler, vanilje og chokolade (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
10 g
Vafler
150 g
Sødmælk
300 g
Vaniljesukker
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend vafler og mælk til en helt glat, ensartet masse

  3. Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse

  4. Smag evt. til med vaniljesukker

  5. Spray rektangulære silikoneforme og hæld massen heri

  6. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig

  7. Tag gratinen ud af silikoneformen og pensel et vaffelmønster med kulør.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
20 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
496 kJ
Kulhydrater
9,9 gram
Proteiner
6,2 gram
Fedtstof
6,1 gram

Opskriften indgår i disse retter