Vafler, vanilje og chokolade (gratin)
Vafler, vanilje og chokolade (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
10 g
Vafler
150 g
Sødmælk
300 g
Vaniljesukker
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend vafler og mælk til en helt glat, ensartet masse
Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Smag evt. til med vaniljesukker
Spray rektangulære silikoneforme og hæld massen heri
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig
Tag gratinen ud af silikoneformen og pensel et vaffelmønster med kulør.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
20 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
496 kJ
Kulhydrater
9,9 gram
Proteiner
6,2 gram
Fedtstof
6,1 gram