Stuvet spinat

Stuvet spinat

Portioner
20

Ingredienser

Grundsauce (se opskrift nedenfor)
1500 g
Spinat
500 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Lav grundsauce som anvist i denne opskrift

  2. Varm grundsauce op sammen med spinaten

  3. Blend det til en helt glat, ensartet masse

  4. Sigt massen fri for klumper

  5. Hæld saucen tilbage i en ren gryde og reducér ind til en tyk og cremet konsistens. Saucen skal være så tyk, at den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning.

  6. Smag til med salt og peber.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
50 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
709 kJ
Kulhydrater
13,6 gram
Proteiner
4,3 gram
Fedtstof
11,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter