Rabarbertrifli (cremet)
Rabarbertrifli (cremet)
Ingredienser
Makronbunde
Rabarbergrød
Vaniljecreme
Flødeskum
Sådan gør du
Makronbunde 1. lag
Knus makronerne let
Blend makroner sammen med mælk, sherry og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen
Hæld 25 g makronbundscreme i bunden af et dessertglas.
Rabarbergrød 2. lag
Blend grøden til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen
Hæld 70 g rabarbercreme ovenpå makronbundscremen.
Vaniljecreme 3. lag
Pisk æg, sukker, majsstivelse, vaniljesukker og vaniljekorn sammen i en gryde under svag varme
Tilsæt mælk og bring det i kog i ca. 5 minutter under omrøring
Vaniljecremen afkøles til 60°
Tilsæt chokolade i vaniljecremen og rør til den er helt glat
Lad vaniljecremen køle af
Hæld 25 g vaniljecreme ovenpå rabarbergrødcreme.
Flødeskum – toppen
Hæld fløde og fortykningsmiddel i en blender
Blend massen indtil den sætter sig fast i blenderen. Sluk for blenderen, rør rundt og blend igen
Hæld massen i en sprøjtepose med tyl og anret.