Mørk chokolade (cremet)
Mørk chokolade (cremet)
Portioner
30
Ingredienser
Mørk chokolade
175 g
Smør
175 g
Sukker
175 g
Æggeblomme
160 g
Æggehvide
210 g
Sådan gør du
Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad
Bland 2/3 af sukkeret med æggeblommer og pisk det hvidt
Pisk æggehviderne og den sidste tredjedel af sukkeret stift i en anden skål
Vend forsigtigt chokoladeblandingen op i skålen med de piskede æggeblommer
Vend derefter lidt efter lidt de piskede æggehvider sammen med chokolade- og æggeblommeblandingen, så det bliver en homogen masse
Stil på køl og lad den sætte sig.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
20 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.586 kJ
Kulhydrater
29,2 gram
Proteiner
6,4 gram
Fedtstof
26,5 gram