Mørk chokolade (cremet)

Mørk chokolade (cremet)

Portioner
30

Ingredienser

Mørk chokolade
175 g
Smør
175 g
Sukker
175 g
Æggeblomme
160 g
Æggehvide
210 g

Sådan gør du

  1. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad

  2. Bland 2/3 af sukkeret med æggeblommer og pisk det hvidt

  3. Pisk æggehviderne og den sidste tredjedel af sukkeret stift i en anden skål

  4. Vend forsigtigt chokoladeblandingen op i skålen med de piskede æggeblommer

  5. Vend derefter lidt efter lidt de piskede æggehvider sammen med chokolade- og æggeblommeblandingen, så det bliver en homogen masse

  6. Stil på køl og lad den sætte sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
20 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.586 kJ
Kulhydrater
29,2 gram
Proteiner
6,4 gram
Fedtstof
26,5 gram

Opskriften indgår i disse retter