Løgsauce
Løgsauce
Portioner
20
Ingredienser
Løg, pillede
500 g
Grundsauce (se opskrift nedenfor)
1500 g
Kulør
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Lav grundsaucen som anvist i denne opskrift
Skær løg i mindre stykker
Svits løgene tørre i en gryde
Tilsæt grundsaucen og varm op
Blend den til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Hæld saucen tilbage i en ren gryde og reducér ind til en tyk og cremet konsistens. Saucen skal være så tyk så den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning.
Tilsæt kulør
Smag til med salt og peber.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
75 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
659 kJ
Kulhydrater
14,0 gram
Proteiner
3,7 gram
Fedtstof
9,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter