Løgsauce

Løgsauce

Portioner
20

Ingredienser

Løg, pillede
500 g
Grundsauce (se opskrift nedenfor)
1500 g
Kulør
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Lav grundsaucen som anvist i denne opskrift

  2. Skær løg i mindre stykker

  3. Svits løgene tørre i en gryde

  4. Tilsæt grundsaucen og varm op

  5. Blend den til en helt glat, ensartet masse

  6. Sigt massen fri for klumper

  7. Hæld saucen tilbage i en ren gryde og reducér ind til en tyk og cremet konsistens. Saucen skal være så tyk så den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning.

  8. Tilsæt kulør

  9. Smag til med salt og peber.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
75 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
659 kJ
Kulhydrater
14,0 gram
Proteiner
3,7 gram
Fedtstof
9,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter