Kammerjunker (gratin)
Kammerjunker (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
10 g
Kammerjunker
300 g
Sødmælk
500 g
Proteinpulver
110 g
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend kammerjunker sammen mælk og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Smelt den opblødte husblas og rør massen i den blendede masse
Hæld massen i små halvkugle silikoneforme, så det ligner kammerjunker
Kom film over og stil på blæstkøl til det har sat sig
Ved anretning lægges kammerjunkerne ned i koldskålen med den flade side nedad, så det ligner runde kammerjunker.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
979 kJ
Kulhydrater
21,5 gram
Proteiner
16,4 gram
Fedtstof
8,4 gram