Kammerjunker (gratin)

Kammerjunker (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
10 g
Kammerjunker
300 g
Sødmælk
500 g
Proteinpulver
110 g

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend kammerjunker sammen mælk og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  3. Smelt den opblødte husblas og rør massen i den blendede masse

  4. Hæld massen i små halvkugle silikoneforme, så det ligner kammerjunker

  5. Kom film over og stil på blæstkøl til det har sat sig

  6. Ved anretning lægges kammerjunkerne ned i koldskålen med den flade side nedad, så det ligner runde kammerjunker.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
979 kJ
Kulhydrater
21,5 gram
Proteiner
16,4 gram
Fedtstof
8,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Koldskål med kammerjunker (gratin)