Kammerjunker (cremet)
Kammerjunker (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Kammerjunker
300 g
Sødmælk
400 g
Proteinpulver
100 g
Fortykningsmiddel
2 tsk.
Sådan gør du
Blend kammerjunker sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Tilsæt fortykningsmiddel. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen
Ved anretning kommes massen i en sprøjtepose, hvor kammerjunkemassen sprøjtes ned i koldskålen, så det ligner runde kammerjunker, der ligger i overfladen.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.050 kJ
Kulhydrater
24,6 gram
Proteiner
16,0 gram
Fedtstof
9,2 gram