Kammerjunker (cremet)

Kammerjunker (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Kammerjunker
300 g
Sødmælk
400 g
Proteinpulver
100 g
Fortykningsmiddel
2 tsk.

Sådan gør du

  1. Blend kammerjunker sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Tilsæt fortykningsmiddel. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen

  3. Ved anretning kommes massen i en sprøjtepose, hvor kammerjunkemassen sprøjtes ned i koldskålen, så det ligner runde kammerjunker, der ligger i overfladen.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.050 kJ
Kulhydrater
24,6 gram
Proteiner
16,0 gram
Fedtstof
9,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Koldskål med kammerjunker (cremet)