Havregrød

Havregrød

Portioner
7

Ingredienser

Havremel
200 g
Fløde 38 %
200 g
Vand
800 g
Rørsukker
40 g
Smør
100 g

Sådan gør du

  1. Kom havremel, fløde og vand i en gryde

  2. Kog i 5 min. under konstant omrøring

  3. Tilsæt sukker og smør, og rør rundt til det er opløst i massen

  4. Grøden skal være helt glat, men så tyk og cremet at den løber meget langsomt af en ske, der vender nedad

  5. Smag evt. til med kardemomme, kanel, vanilje eller en anden smagsgiver.  

Information om opskriften

Portionsstørrelse
100 g
Servering
Varm
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.252 kJ
Kulhydrater
6,0 gram
Proteiner
4,0 gram
Fedtstof
21,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Havregrød