Ananas (cremet)

Ananas (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Henkogt ananas
235 g
Proteinpulver
25 g
Sukker
Smag til
Salt
Smag til
Gurkemeje
Efter behov
Fortykningsmiddel
3 tsk.

Sådan gør du

  1. Blend ananas til en helt, glat ensartet masse. Tilsæt ananaslage, hvis massen er for tør og ikke kan køre rundt i blenderen

  2. Sigt massen fri for klumper og hæld den sigtede masse tilbage i en ren blender

  3. Tilsæt proteinpulver og blend glat igen

  4. Smag til med sukker og salt

  5. Tilsæt gurkemeje, så det ligner farven på ananas

  6. Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
455 kJ
Kulhydrater
17,8 gram
Proteiner
10,6 gram
Fedtstof
0,3 gram

Opskriften indgår i disse retter