Ribsgelé

Ribsgelé

Portioner
20

Ingredienser

Ribs
250 g
Sukker
300 g

Sådan gør du

  1. Bring ribs langsomt i kog ved svag varme i ca. 10 minutter

  2. Fjern gryden fra kogepladen og rør forsigtigt sukker i

  3. Lad det simre til sukkeret er opløst

  4. Blend massen til en helt glat, ensartet masse

  5. Sigt massen fri for klumper

  6. Lad den køle af. Ribs indeholder meget pektin, hvilket medfører at ribsmarmeladen vil tykne meget af sig selv når den køles ned.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
20 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.051 kJ
Kulhydrater
60,3 gram
Proteiner
0,9 gram
Fedtstof
0,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Andesteg med brune og hvide kartofler, skysauce, rødkål, æbler med ribsgelé og agurkesalat (cremet)

Andesteg med brune og hvide kartofler, skysauce, rødkål, æbler med ribsgelé og agurkesalat (gratin)