Æble (gratin)

Æble (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
12 g
Filtreret æblesaft
300 g
Proteinpulver
50 g
Citronsaft
Smag til
Æblejuice
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend æblesaften sammen med proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  3. Smag til med citronsaft og æblejuice

  4. Smelt det opblødte husblas og rør det i saften

  5. Hæld æblesaften i halvkuglede silikoneforme

  6. Dæk til med film og stil på køl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
426 kJ
Kulhydrater
8,3 gram
Proteiner
16,7 gram
Fedtstof
0,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Andesteg med brune og hvide kartofler, skysauce, rødkål, æbler med ribsgelé og agurkesalat (gratin)

Karrysild med rødløgsmayonnaise, æble og dild (gratin)