Vaniljecreme

Vaniljecreme

Portioner
20

Ingredienser

Æggeblomme
440 g
Sukker
220 g
Majsstivelse
95 g
Vaniljestang
2 stk.
Vaniljesukker
22 g
Sødmælk
220 g
Hvid chokolade
110 g

Sådan gør du

  1. Pisk æg, sukker, majsstivelse, vaniljesukker og vaniljekorn sammen i en gryde under svag varme

  2. Tilsæt 100 g. mælk og bring det i kog i ca. 5 minutter under omrøring.

  3. Smag til

  4. Når vaniljecremen er afkølet til 60° tilsættes chokoladen

  5. Rør chokoladen ud i vaniljecremen, så den er helt glat

  6. Lad vaniljecremen køle af.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
50 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.270 kJ
Kulhydrater
38,1 gram
Proteiner
7,2 gram
Fedtstof
13,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter