Vaniljecreme
Vaniljecreme
Portioner
20
Ingredienser
Æggeblomme
440 g
Sukker
220 g
Majsstivelse
95 g
Vaniljestang
2 stk.
Vaniljesukker
22 g
Sødmælk
220 g
Hvid chokolade
110 g
Sådan gør du
Pisk æg, sukker, majsstivelse, vaniljesukker og vaniljekorn sammen i en gryde under svag varme
Tilsæt 100 g. mælk og bring det i kog i ca. 5 minutter under omrøring.
Smag til
Når vaniljecremen er afkølet til 60° tilsættes chokoladen
Rør chokoladen ud i vaniljecremen, så den er helt glat
Lad vaniljecremen køle af.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
50 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.270 kJ
Kulhydrater
38,1 gram
Proteiner
7,2 gram
Fedtstof
13,5 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter