Svampe (cremet)

Svampe (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Hvide champignon, renset
560 g
Smør
160 g
Fløde 38 %
160 g
Citronsaft
Smag til
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Skær svampe i kvarte og rist dem i smør ved høj varme, til de er gyldne

  2. Blend de ristede svampe sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Smag til med salt, peber og citronsaft, dog ikke for meget citronsaft, da det ikke skal overtage smagen af svampe.

  4. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion ved svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.098 kJ
Kulhydrater
3,5 gram
Proteiner
2,9 gram
Fedtstof
27,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter