Svampe (cremet)
Svampe (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Hvide champignon, renset
560 g
Smør
160 g
Fløde 38 %
160 g
Citronsaft
Smag til
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Skær svampe i kvarte og rist dem i smør ved høj varme, til de er gyldne
Blend de ristede svampe sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt, peber og citronsaft, dog ikke for meget citronsaft, da det ikke skal overtage smagen af svampe.
Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion ved svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.098 kJ
Kulhydrater
3,5 gram
Proteiner
2,9 gram
Fedtstof
27,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter