Sursødmarinade til varm kartoffelsalat
Sursødmarinade til varm kartoffelsalat
Portioner
20
Ingredienser
Smør
35 g
Løg, pillede
270 g
Vand
580 g
Fløde 38 %
250 g
Eddike
135 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sukker
Smag til
Fortykningsmiddel
5 tsk.
Sådan gør du
Smelt smør i en gryde og tilsæt de øvrige ingredienser
Lad det koge i ca. 10 minutter
Smag til med salt, peber, eddike og sukker
Blend det til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Kom den sigtede masse i blenderen, tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
50 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
430 kJ
Kulhydrater
3,7 gram
Proteiner
0,8 gram
Fedtstof
9,7 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter