Sursødmarinade til varm kartoffelsalat

Sursødmarinade til varm kartoffelsalat

Portioner
20

Ingredienser

Smør
35 g
Løg, pillede
270 g
Vand
580 g
Fløde 38 %
250 g
Eddike
135 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sukker
Smag til
Fortykningsmiddel
5 tsk.

Sådan gør du

  1. Smelt smør i en gryde og tilsæt de øvrige ingredienser

  2. Lad det koge i ca. 10 minutter

  3. Smag til med salt, peber, eddike og sukker

  4. Blend det til en helt glat, ensartet masse

  5. Sigt massen fri for klumper

  6. Kom den sigtede masse i blenderen, tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
50 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
430 kJ
Kulhydrater
3,7 gram
Proteiner
0,8 gram
Fedtstof
9,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter