Stegte sild, pålæg (gratin)

Stegte sild, pålæg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
22 g
Færdigtilberedte stegte sild, hakket 2 mm.
500 g
Smør, smeltet
60 g
Eddike
30 g
Fløde 38 %
240 g
Proteinpulver
110 g

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend de hakkede, stegte sild med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Spray bådformede silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og sæt på blæstkøl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.268 kJ
Kulhydrater
4,9 gram
Proteiner
21,1 gram
Fedtstof
22,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter