Stegte sild, pålæg (gratin)
Stegte sild, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
22 g
Færdigtilberedte stegte sild, hakket 2 mm.
500 g
Smør, smeltet
60 g
Eddike
30 g
Fløde 38 %
240 g
Proteinpulver
110 g
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend de hakkede, stegte sild med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Spray bådformede silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og sæt på blæstkøl til det har sat sig.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.268 kJ
Kulhydrater
4,9 gram
Proteiner
21,1 gram
Fedtstof
22,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter