Stegte sild, pålæg (cremet)

Stegte sild, pålæg (cremet)

Ingredienser

Færdigtilberedte stegte sild, hakket 2 mm.
500 g
Smør, smeltet
60 g
Eddike
30 g
Fløde 38 %
225 g
Proteinpulver
100 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend de hakkede stegte sild sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion ved svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet

  2. Smag til med salt og peber.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Tips og idéer

Bemærk at den angivne mængde af kød er efter hakning.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.255 kJ
Kulhydrater
5,1 gram
Proteiner
19,0 gram
Fedtstof
22,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter