Stegt sild (gratin)
Stegt sild (gratin)
Ingredienser
Færdigtilberedte stegte sild, hakket 2 mm.
670 g
Æg
335 g
Fløde 38 %
335 g
Majsstivelse
70 g
Eddike
40 g
Smør, smeltet
85 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Eddike
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend de varme, hakkede stegte sild med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt, peber og eddike
Spray en bådformet silikoneform med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter
Lad gratinen køle af
Fjern filmen og vend gratinen ud af silikoneformen
Lav penselstrøg med kulør så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Bemærk at den angivne mængde af fisk er efter hakning.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.097 kJ
Kulhydrater
8,5 gram
Proteiner
9,2 gram
Fedtstof
21,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter