Stegt sild (gratin)

Stegt sild (gratin)

Ingredienser

Færdigtilberedte stegte sild, hakket 2 mm.
670 g
Æg
335 g
Fløde 38 %
335 g
Majsstivelse
70 g
Eddike
40 g
Smør, smeltet
85 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Eddike
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend de varme, hakkede stegte sild med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt, peber og eddike

  3. Spray en bådformet silikoneform med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter

  5. Lad gratinen køle af

  6. Fjern filmen og vend gratinen ud af silikoneformen

  7. Lav penselstrøg med kulør så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Tips og idéer

Bemærk at den angivne mængde af fisk er efter hakning.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.097 kJ
Kulhydrater
8,5 gram
Proteiner
9,2 gram
Fedtstof
21,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter