Stegt sild (cremet)
Stegt sild (cremet)
Ingredienser
Færdigtilberedte stegte sild, hakket 2 mm.
800 g
Smør, smeltet
100 g
Eddike
50 g
Fløde 38 %
400 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Eddike
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend de varme, hakkede stegte sild med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt, peber og eddike
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter
Fjern filmen og rør rundt i massen. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion ved svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet
Lav penselstrøg med kulør, så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Bemærk at den angivne mængde af kød er efter hakning.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.212 kJ
Kulhydrater
5,7 gram
Proteiner
8,8 gram
Fedtstof
26,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter