Stegt sild (cremet)

Stegt sild (cremet)

Ingredienser

Færdigtilberedte stegte sild, hakket 2 mm.
800 g
Smør, smeltet
100 g
Eddike
50 g
Fløde 38 %
400 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Eddike
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend de varme, hakkede stegte sild med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt, peber og eddike

  3. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter

  5. Fjern filmen og rør rundt i massen. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion ved svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet

  6. Lav penselstrøg med kulør, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Tips og idéer

Bemærk at den angivne mængde af kød er efter hakning.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.212 kJ
Kulhydrater
5,7 gram
Proteiner
8,8 gram
Fedtstof
26,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter