Selleri (gratin)
Selleri (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Knoldselleri, skrællet og kogt
450 g
Fløde 38 %
100 g
Smør, smeltet
50 g
Majsstivelse
50 g
Æggehvide
100 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend den varme selleri med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen
Spray en GN med sprayfedt
Kom massen i sprøjtepose og lav runde ”klatter” i en bradepanden og kom film over
Bag i ovnen på damp ved 100° i 12 minutter
Lad gratinen køle af.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
657 kJ
Kulhydrater
12,2 gram
Proteiner
3,0 gram
Fedtstof
11,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter