Selleri (gratin)

Selleri (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Knoldselleri, skrællet og kogt
450 g
Fløde 38 %
100 g
Smør, smeltet
50 g
Majsstivelse
50 g
Æggehvide
100 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend den varme selleri med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen

  3. Spray en GN med sprayfedt

  4. Kom massen i sprøjtepose og lav runde ”klatter” i en bradepanden og kom film over

  5. Bag i ovnen på damp ved 100° i 12 minutter

  6. Lad gratinen køle af.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
657 kJ
Kulhydrater
12,2 gram
Proteiner
3,0 gram
Fedtstof
11,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter