Selleri (cremet)
Selleri (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Knoldselleri, skrællet og kogt
625 g
Smør, smeltet
65 g
Fløde 38 %
125 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend den varme selleri med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 12 minutter
Lad gratinen køle af
Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion ved svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
631 kJ
Kulhydrater
7,4 gram
Proteiner
1,9 gram
Fedtstof
13,6 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter