Selleri (cremet)

Selleri (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Knoldselleri, skrællet og kogt
625 g
Smør, smeltet
65 g
Fløde 38 %
125 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend den varme selleri med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 12 minutter

  5. Lad gratinen køle af

  6. Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion ved svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
631 kJ
Kulhydrater
7,4 gram
Proteiner
1,9 gram
Fedtstof
13,6 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter