Rullepølse, pålæg (gratin)
Rullepølse, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
16 g
Færdigtilberedt rullepølse, hakket 2 mm.
335 g
Fond
275 g
Fløde 38 %
150 g
Proteinpulver
100 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Hæld massen i florentiner silikoneforme
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.022 kJ
Kulhydrater
3,5 gram
Proteiner
25,2 gram
Fedtstof
14,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter