Rullepølse, pålæg (gratin)

Rullepølse, pålæg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
16 g
Færdigtilberedt rullepølse, hakket 2 mm.
335 g
Fond
275 g
Fløde 38 %
150 g
Proteinpulver
100 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Smag til med salt og peber

  4. Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse

  5. Hæld massen i florentiner silikoneforme

  6. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.022 kJ
Kulhydrater
3,5 gram
Proteiner
25,2 gram
Fedtstof
14,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter