Røget torsk, pålæg (gratin)

Røget torsk, pålæg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
26 g
Creme fraiche 38 %
250 g
Røget torsk, uden skind
400 g
Fløde 38 %
100 g
Proteinpulver
110 g
Dild
35 g
Rapsolie
40 g
Citronsaft
Smag til
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Pisk creme fraichen helt stiv

  3. Blend torsk sammen med fløde og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  4. Blend dild sammen med olie til en helt glat, ensartet masse. Dildolien blendes for sig selv, for at det ikke er hele massen, der bliver grøn

  5. Rør dildolien i den blendede masse og vend den piskede creme fraiche i

  6. Smelt den opblødte husblas og rør den sammen med massen

  7. Smag til med citron, salt og peber

  8. Spray bådformede silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  9. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.097 kJ
Kulhydrater
1,3 gram
Proteiner
22,2 gram
Fedtstof
18,6 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter