Røget torsk, pålæg (gratin)
Røget torsk, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
26 g
Creme fraiche 38 %
250 g
Røget torsk, uden skind
400 g
Fløde 38 %
100 g
Proteinpulver
110 g
Dild
35 g
Rapsolie
40 g
Citronsaft
Smag til
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Pisk creme fraichen helt stiv
Blend torsk sammen med fløde og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Blend dild sammen med olie til en helt glat, ensartet masse. Dildolien blendes for sig selv, for at det ikke er hele massen, der bliver grøn
Rør dildolien i den blendede masse og vend den piskede creme fraiche i
Smelt den opblødte husblas og rør den sammen med massen
Smag til med citron, salt og peber
Spray bådformede silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.097 kJ
Kulhydrater
1,3 gram
Proteiner
22,2 gram
Fedtstof
18,6 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter