Røget filet, pålæg (gratin)

Røget filet, pålæg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
18 g
Røget svinefilet, hakket 2 mm.
370 g
Fond
360 g
Rødbedesaft
Efter behov

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend det hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Sigt massen fri for klumper

  4. Hæld massen tilbage i en ren blender

  5. Smelt det opblødte husblas og rør det i den sigtede masse

  6. Tilsæt rødbedesaft for at få farven til at ligne røget filet. Pas på med at komme for meget farve i, da den bliver kraftigere når den har stået lidt

  7. Spray florentiner silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  8. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
369 kJ
Kulhydrater
0,6 gram
Proteiner
16,4 gram
Fedtstof
2,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter