Røget filet, pålæg (gratin)
Røget filet, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
18 g
Røget svinefilet, hakket 2 mm.
370 g
Fond
360 g
Rødbedesaft
Efter behov
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend det hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Hæld massen tilbage i en ren blender
Smelt det opblødte husblas og rør det i den sigtede masse
Tilsæt rødbedesaft for at få farven til at ligne røget filet. Pas på med at komme for meget farve i, da den bliver kraftigere når den har stået lidt
Spray florentiner silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
369 kJ
Kulhydrater
0,6 gram
Proteiner
16,4 gram
Fedtstof
2,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter