Rødløgskompot
Rødløgskompot
Portioner
20
Ingredienser
Rødløg, pillede
300 g
Smør
50 g
Balsamicoeddike
100 g
Frisk timian
2 g
Proteinpulver
40 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Honning
Smag til
Fortykningsmiddel
4 tsk.
Sådan gør du
Svits løgene gyldne i smør
Tilsæt eddike og timian og lad det koge ind ved svag varme
Blend massen sammen med proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt, peber og honning
Tilsæt fortykningsmiddel. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
15 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
706 kJ
Kulhydrater
13,4 gram
Proteiner
10,9 gram
Fedtstof
10,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter