Rødkål, pålæg (gratin)
Rødkål, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
10 g
Rødkål
200 g
Rødkålslage
100 g
Sådan gør du
Læg husblas i blødt i koldt vand
Blend rødkål og rødkålslage til en helt glat, ensartet masse
Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse. Det må ikke blendes i, da farven bliver grynet og lyserød
Smag rødkålen til, så der er en klar balance mellem det søde og det syrlige
Hæld massen i rektangulære silikoneforme
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig
Skær rødkålsgratinen ud, så det om muligt ligner rødkål.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
919 kJ
Kulhydrater
44,2 gram
Proteiner
4,3 gram
Fedtstof
3,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter