Rødkål, pålæg (gratin)

Rødkål, pålæg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
10 g
Rødkål
200 g
Rødkålslage
100 g

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blødt i koldt vand

  2. Blend rødkål og rødkålslage til en helt glat, ensartet masse

  3. Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse. Det må ikke blendes i, da farven bliver grynet og lyserød

  4. Smag rødkålen til, så der er en klar balance mellem det søde og det syrlige

  5. Hæld massen i rektangulære silikoneforme

  6. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig

  7. Skær rødkålsgratinen ud, så det om muligt ligner rødkål.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
919 kJ
Kulhydrater
44,2 gram
Proteiner
4,3 gram
Fedtstof
3,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter