Risengrød
Risengrød
Ingredienser: Kanelsukker
Kanel
60 g
Sukker
180 g
Sådan gør du
Risengrød
Rør rismel sammen med halvdelen af fløden i en skål
Smelt smør i en gryde
Hæld resten af fløden i gryden og bring det i kog under omrøring
Tilsæt det udrørte rismel, salt og proteinpulver under piskning
Pisk ved svag varme i ca. 5 minutter
Tilsæt evt. lidt mere fløde for at gøre grøden mere lind
Smag til med salt.
Kanelsukker
Rør kanel og sukker sammen.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
150 g risengrød, 10 g kanelsukker
Servering
Varm
Frysning
Ikke egnet
Tips og idéer
Hvis der skal en smørklat i grøden, skal den røres i, inden kanelsukkeret drysses på.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.673 kJ
Kulhydrater
20,9 gram
Proteiner
10,9 gram
Fedtstof
31,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter