Risengrød

Risengrød

Ingredienser: Kanelsukker

Kanel
60 g
Sukker
180 g

Sådan gør du

Risengrød

  1. Rør rismel sammen med halvdelen af fløden i en skål

  2. Smelt smør i en gryde

  3. Hæld resten af fløden i gryden og bring det i kog under omrøring

  4. Tilsæt det udrørte rismel, salt og proteinpulver under piskning

  5. Pisk ved svag varme i ca. 5 minutter

  6. Tilsæt evt. lidt mere fløde for at gøre grøden mere lind

  7. Smag til med salt.

Kanelsukker

  1. Rør kanel og sukker sammen.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
150 g risengrød, 10 g kanelsukker
Servering
Varm
Frysning
Ikke egnet

Tips og idéer

Hvis der skal en smørklat i grøden, skal den røres i, inden kanelsukkeret drysses på.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.673 kJ
Kulhydrater
20,9 gram
Proteiner
10,9 gram
Fedtstof
31,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter