Rabarbergrød

Rabarbergrød

Portioner
20

Ingredienser

Rabarbergrød
2220 g
Flormelis
Smag til
Fortykningsmiddel
8 tsk.
Rødbedesaft
Efter behov

Sådan gør du

  1. Blend rabarbergrøden til en helt glat, ensartet masse

  2. Sigt massen fri for klumper

  3. Smag til med flormelis

  4. Tilsæt fortykningsmiddel. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen

  5. For at genskabe rabarbergrødsfarven, kan der tilsættes rødbedesaft.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
100 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
348 kJ
Kulhydrater
21,0 gram
Proteiner
0,5 gram
Fedtstof
0,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter