Persillerod (gratin)

Persillerod (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Persillerod, skrællet og kogt
450 g
Fløde 38 %
100 g
Smør, smeltet
50 g
Majsstivelse
50 g
Æggehvide
100 g
Proteinpulver
120 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend den varme persillerod med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen

  3. Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 12 minutter

  5. Lad gratinen køle af

  6. Fjern filmen, vend persilleroden ud og skær den i stave.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
856 kJ
Kulhydrater
12,6 gram
Proteiner
17,4 gram
Fedtstof
9,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter