Persillerod (gratin)
Persillerod (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Persillerod, skrællet og kogt
450 g
Fløde 38 %
100 g
Smør, smeltet
50 g
Majsstivelse
50 g
Æggehvide
100 g
Proteinpulver
120 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend den varme persillerod med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen
Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 12 minutter
Lad gratinen køle af
Fjern filmen, vend persilleroden ud og skær den i stave.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
856 kJ
Kulhydrater
12,6 gram
Proteiner
17,4 gram
Fedtstof
9,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter