Persillerod (cremet)
Persillerod (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Persillerod, skrællet og kogt
450 g
Fløde 38 %
100 g
Smør, smeltet
50 g
Proteinpulver
80 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend den varme persillerod med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 12 minutter
Lad gratinen køle af
Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
854 kJ
Kulhydrater
9,3 gram
Proteiner
14,6 gram
Fedtstof
12,8 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter