Persillerod (cremet)

Persillerod (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Persillerod, skrællet og kogt
450 g
Fløde 38 %
100 g
Smør, smeltet
50 g
Proteinpulver
80 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend den varme persillerod med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 12 minutter

  5. Lad gratinen køle af

  6. Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
854 kJ
Kulhydrater
9,3 gram
Proteiner
14,6 gram
Fedtstof
12,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter