Pastinak (gratin)
Pastinak (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Pastinak, renset og kogt
450 g
Smør, smeltet
50 g
Fløde 38 %
100 g
Æggehvide
130 g
Majsstivelse
50 g
Proteinpulver
90 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend de kogte pastinakker sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen
Spray en GN med et godt lag sprayfedt
Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt runde ”klatter” ud på GN
Træk film ind over GN uden at det rammer massen
Bag i ovnen på damp ved 100° i 15 minutter
Lad gratinen køle lidt af og fjern filmen.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
818 kJ
Kulhydrater
13,9 gram
Proteiner
14,0 gram
Fedtstof
9,8 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter