Pastinak (gratin)

Pastinak (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Pastinak, renset og kogt
450 g
Smør, smeltet
50 g
Fløde 38 %
100 g
Æggehvide
130 g
Majsstivelse
50 g
Proteinpulver
90 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend de kogte pastinakker sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen

  3. Spray en GN med et godt lag sprayfedt

  4. Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt runde ”klatter” ud på GN

  5. Træk film ind over GN uden at det rammer massen

  6. Bag i ovnen på damp ved 100° i 15 minutter

  7. Lad gratinen køle lidt af og fjern filmen.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
818 kJ
Kulhydrater
13,9 gram
Proteiner
14,0 gram
Fedtstof
9,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter