Pastinak (cremet)

Pastinak (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Pastinak, renset og kogt
565 g
Smør, smeltet
65 g
Fløde 38 %
125 g
Proteinpulver
100 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend de kogte pastinakker sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter

  5. Fjern film og rør rundt i massen. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
880 kJ
Kulhydrater
10,9 gram
Proteiner
14,4 gram
Fedtstof
12,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter