Pasta (cremet)
Pasta (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Pasta, kogt
800 g
Kogevand
500 g
Olivenolie
10 g
Smør
100 g
Salt
Smag til
Sådan gør du
Blend den varme pasta sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter
Lad massen køle af
Fjern filmen og rør rundt i massen. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
55 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.114 kJ
Kulhydrater
43,2 gram
Proteiner
7,0 gram
Fedtstof
7,5 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter