Pasta (cremet)

Pasta (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Pasta, kogt
800 g
Kogevand
500 g
Olivenolie
10 g
Smør
100 g
Salt
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend den varme pasta sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt

  3. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter

  5. Lad massen køle af

  6. Fjern filmen og rør rundt i massen. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
55 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.114 kJ
Kulhydrater
43,2 gram
Proteiner
7,0 gram
Fedtstof
7,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter