Oksesteg (gratin)

Oksesteg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt gammeldags oksesteg, hakket 2 mm.
725 g
Smør, smeltet
63 g
Fløde 38 %
125 g
Oksefond
125 g
Æg
250 g
Majsstivelse
50 g
Proteinpulver
150 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Spray en rektangulær silikoneform med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter

  5. Lad den køle lidt af

  6. Fjern film og vend gratinen ud af silikoneformen

  7. Lav penslestrøg med kulør så det ligner stegeskorpe

  8. Skær gratinen i skiver.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.138 kJ
Kulhydrater
3,5 gram
Proteiner
26,1 gram
Fedtstof
17,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter