Oksesteg (gratin)
Oksesteg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt gammeldags oksesteg, hakket 2 mm.
725 g
Smør, smeltet
63 g
Fløde 38 %
125 g
Oksefond
125 g
Æg
250 g
Majsstivelse
50 g
Proteinpulver
150 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Spray en rektangulær silikoneform med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter
Lad den køle lidt af
Fjern film og vend gratinen ud af silikoneformen
Lav penslestrøg med kulør så det ligner stegeskorpe
Skær gratinen i skiver.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.138 kJ
Kulhydrater
3,5 gram
Proteiner
26,1 gram
Fedtstof
17,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter