Majs

Majs

Portioner
20

Ingredienser

Majs, kogt
600 g
Smør, smeltet
25 g
Fløde 38 %
100 g
Hvidløg, pillet
4 g
Proteinpulver
90 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Sautér majs sammen med det smeltede smør i en gryde

  2. Tilsæt fløde og hvidløg og lad det simre i ca. 5 minutter

  3. Blend den varme masse sammen med proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  4. Sigt massen fri for klumper. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion ved svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet

  5. Smag til med salt og peber.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
828 kJ
Kulhydrater
18,7 gram
Proteiner
13,7 gram
Fedtstof
8,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter