Majs
Majs
Portioner
20
Ingredienser
Majs, kogt
600 g
Smør, smeltet
25 g
Fløde 38 %
100 g
Hvidløg, pillet
4 g
Proteinpulver
90 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Sautér majs sammen med det smeltede smør i en gryde
Tilsæt fløde og hvidløg og lad det simre i ca. 5 minutter
Blend den varme masse sammen med proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion ved svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet
Smag til med salt og peber.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
828 kJ
Kulhydrater
18,7 gram
Proteiner
13,7 gram
Fedtstof
8,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter