Leverpostej, pålæg (gratin)
Leverpostej, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
6 g
Leverpostej
625 g
Sødmælk
200 g
Proteinpulver
110 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend leverpostej sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Smag til med salt og peber
Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig
Vend gratinen ud og skær den i skiver.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.040 kJ
Kulhydrater
4,1 gram
Proteiner
19,9 gram
Fedtstof
17,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter