Leverpostej, pålæg (gratin)

Leverpostej, pålæg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
6 g
Leverpostej
625 g
Sødmælk
200 g
Proteinpulver
110 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend leverpostej sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse

  4. Smag til med salt og peber

  5. Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  6. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig

  7. Vend gratinen ud og skær den i skiver.  

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.040 kJ
Kulhydrater
4,1 gram
Proteiner
19,9 gram
Fedtstof
17,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter