Lammesteg, pålæg (gratin)

Lammesteg, pålæg (gratin)

Ingredienser

Husblas
20 g
Færdigtilberedt lammesteg, 2 mm.
400 g
Smør, smeltet
50 g
Fond
100 g
Fløde 38 %
200 g
Proteinpulver
100 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse

  4. Smag til med salt og peber

  5. Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  6. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig

  7. Kom lidt kulør på en pensel. Lav penselstrøg på lammestegen så det ligner stegeskorpe

  8. Skær gratinen i skiver.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Tips og idéer

Bemærk at den angivne mængde af kød er efter hakning.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.233 kJ
Kulhydrater
0,9 gram
Proteiner
28,3 gram
Fedtstof
19,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter