Lammesteg, pålæg (cremet)
Lammesteg, pålæg (cremet)
Ingredienser
Færdigtilberedt lammesteg, 2 mm.
450 g
Smør, smeltet
50 g
Fløde 38 %
200 g
Fond
100 g
Proteinpulver
110 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend det hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Hvis massen er for tynd laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet
Smag til med salt og peber
Kom lidt kulør på en pensel. Lav penselstrøg på lammestegen, så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Bemærk at den angivne mængde af kød er efter hakning.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.220 kJ
Kulhydrater
0,8 gram
Proteiner
27,8 gram
Fedtstof
19,8 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter