Karrysalat
Karrysalat
Portioner
40
Ingredienser
Fløde 38 %
200 g
Creme fraiche 38 %
200 g
Æg, kogte
8 stk.
Syltede drueagurker
120 g
Æbler, skrællede
160 g
Salt
Smag til
Karry
Efter behov
Sådan gør du
Pisk fløden stiv i en skål og pisk derefter creme fraichen stiv i en anden skål
Blend æg, syltet agurk og æble til en helt glat, ensartet masse. Der kan være behov for at tilsætte lidt creme fraiche for at massen kan blendes helt glat
Sigt massen fri for klumper
Rør den blendende masse i den piskede cremefraiche
Vend herefter massen i flødeskummen
Smag til med salt og karry.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
840 kJ
Kulhydrater
5,2 gram
Proteiner
5,5 gram
Fedtstof
17,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter