Karrysalat

Karrysalat

Portioner
40

Ingredienser

Fløde 38 %
200 g
Creme fraiche 38 %
200 g
Æg, kogte
8 stk.
Syltede drueagurker
120 g
Æbler, skrællede
160 g
Salt
Smag til
Karry
Efter behov

Sådan gør du

  1. Pisk fløden stiv i en skål og pisk derefter creme fraichen stiv i en anden skål

  2. Blend æg, syltet agurk og æble til en helt glat, ensartet masse. Der kan være behov for at tilsætte lidt creme fraiche for at massen kan blendes helt glat

  3. Sigt massen fri for klumper

  4. Rør den blendende masse i den piskede cremefraiche

  5. Vend herefter massen i flødeskummen

  6. Smag til med salt og karry.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
840 kJ
Kulhydrater
5,2 gram
Proteiner
5,5 gram
Fedtstof
17,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter