Kalkun, pålæg (gratin)
Kalkun, pålæg (gratin)
Ingredienser
Husblas
20 g
Færdigtilberedt kalkunbryst med bacon, hakket 2 mm.
580 g
Fløde 38 %
200 g
Fond
100 g
Proteinpulver
110 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smelt den opblødte husblas og rør den sammen med den blendede masse
Smag til med salt og peber
Hæld massen i bådformede silikoneforme
Dæk til med film og stil på køl til massen har sat sig.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Bemærk at den angivne mængde kød er efter hakning.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
962 kJ
Kulhydrater
0,9 gram
Proteiner
28,6 gram
Fedtstof
12,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter