Kalkun, pålæg (gratin)

Kalkun, pålæg (gratin)

Ingredienser

Husblas
20 g
Færdigtilberedt kalkunbryst med bacon, hakket 2 mm.
580 g
Fløde 38 %
200 g
Fond
100 g
Proteinpulver
110 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Smelt den opblødte husblas og rør den sammen med den blendede masse

  4. Smag til med salt og peber

  5. Hæld massen i bådformede silikoneforme

  6. Dæk til med film og stil på køl til massen har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Tips og idéer

Bemærk at den angivne mængde kød er efter hakning.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
962 kJ
Kulhydrater
0,9 gram
Proteiner
28,6 gram
Fedtstof
12,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter